Missa inte chansen att höra från grundaren av Sveriges största nätverk för sälj- och marknadschefer!


I vårt allra första företagsevent tar Marknadscheferna Norden AB:s grundare, VD och vår samarbetspartner PeO Axelsson oss med på en resa genom nätverksdjungeln. Han kommer berätta om hur du strategiskt kan nyttja ditt nätverk för att skapa värde och uppnå dina mål samt hur du bygger ditt personliga varumärke på bästa sätt.


Som vanligt drar vi igång med frivilligt mingel kl 17.45, eventet börjar sedan 18.00.


Är du intresserad av att höra PeO? Vill du ta del av kommande företagsevent, sociala aktiviteter samt få möjlighet att utveckla dina kompetenser? Bli då medlem och anmäl dig på vår hemsida: https://lnkd.in/eE6dbVE. Du kan välja mellan ett månadsmedlemskap (49 kr i månaden) eller ett årsmedlemsskap (499 kr per år).


Och kom ihåg! Du har alltid en 30-dagars kostnadsfri period där du kan känna på hur det är att vara del av vårt nätverk.


Vi ses nästa tisdag! 💚


Utifrån medlemsfeedback efter utbildningsträffen 10/2 har vi förenklat vissa vyer i medlemsappen samt på hemsidan.


Använd vår medlemsapp för bästa upplevelse

För att göra registrering för events så enkel som möjligt har vi konsoliderat ledarskapsutbildningen in i eventkalendern. Du anmäler dig nu både till nätverksträffar, företagsevents samt utbildningstillfällen på ett och samma ställe. Du kan ladda ner vår app här.


Appen visar nu endast tre flikar: Events (kalender med datum, tid och plats/länk till zoom), nyheter (ny information, förändringar, eller tekniska uppdateringar) samt bli medlem (där du köper ditt medlemskap för tillgång till årets events).


Playkanalen

Vi vill se till att du som medlem inte missar någonting om du inte har möjlighet att delta på ett event live. Därför kan nu alla medlemmar med aktiva medlemskap (även de som har prövoperiod) ta del av tidigare events på vår Playkanal.


Inte för sent att vara med på ledarutbildningen

För dig som missade uppstarten av ledarutbildningen har du fortfarande möjlighet att se den på Playkanalen och förbereda dig för att haka på live den 10:e mars. Är du intresserad av att gå utbildningen anmäl dig för träff nr 2 den 10:e mars och kontakta oss för tillgång till arbetsmaterial.


Medlemskap och events

För att delta på nätverksträffar, företagsevents eller utbildningstillfällen måste du vara medlem. Alla har tillgång till 30 dagars prövoperiod utan någon debitering. Denna prövoperiod behöver vara aktiverad för att kunna medverka på våra events. Du hittar medlemskap här.


Skräpposten

Vi är medvetna om att vår kommunikation ibland hamnar i skräpposten. Detta har och göra med spamfilter och är svårt att komma runt. Om du vill vara säker på att du får all kommunikation är det bra om du markerar detta mail som ej spam. All information som går ut i mail kommer också finnas i appen under fliken ”Nyheter”.


Vi önskar dig en trevlig vecka och ser fram emot att ses på årets första företagsevent den 23:e februari!

Vill du lära dig mer om dina personliga drivkrafter samt få en större självinsikt? Eller höra från dagens näringslivsexperter om hur de ser på ledarskap och få en handlingsplan för hur du kan nå dina mål som ledare?


En av de sakerna vi i Nätverket Garden är mest stolta över är att kunna erbjuda dig, som medlem, en helt unik och skräddarsydd utbildning i ledarskap. I samarbete med Holmér Management International har vi skapat ett certifierat program som ger dig viktig kunskap och goda erfarenheter att skriva med på ditt CV. I programmet kommer du få lära dig om allt från självinsikt och mål till hur dagens ledare och toppchefer ser på ämnet.


Passa på! Det första utbildningstillfället drar igång onsdag den 10/2 kl 18.00 och sträcker sig från februari till diplomeringscermoni i juni. En gång i månaden hålls en online-föreläsning där du lyssnar in, deltar i gruppdiskussioner och får uppgifter att lösa. Du kan ansluta till utbildningen även om du missat ett tillfälle!Copyright © Nätverket Garden 2021