TRÄFFA LIKASINNADE OCH INSPIRERAS AV ERFARNA LEDARE

LEDARSKAP ÄR MER ÄN CHEFSKAP

MEDLEMSPROGRAM 2021

EVENTPROGRAM 2021

Du lär dig inte bli en duktig ledare genom att gå en två dagars kurs. Ledarskap är ett livslångt lärande av kontinuerlig självinventering, kompetensutveckling och feedback.

Ledarskap finns överallt. Som projektledare, teamledare, verksamhetsutvecklare eller som strateg. Vi inspirerar och utvecklar morgondagens ledare inom flera roller än chefskap. Vårt eventprogram är ett första steg på den livslånga resan att bli en framstående ledare.

Tro oss. Resan är roligare tillsammans.

WORKSHOPS

MER INTERAKTIVT. MER PRAKTISKT.

I prestigelösa, avslappnade och interaktiva workshops får du träffa inspirerande ledare och lära om best practice inom ledarskap. Du får också den mest uppdaterade informationen inom angränsande områden som hur du leder innovation, förändring, affärsutveckling och strategisk utveckling.

ihm2_edited.jpg
JUNI

ATT LEDA AFFÄRSUTVECKLING

Vad är affärsutveckling? Vilka verktyg och mallar kan vi få med oss in i framtida uppdrag och hur ansvarar och leder man från början till slut en affär?

hiq3.PNG
OKTOBER

INNOVATIONS-LEDARSKAP

Hur innoverar vi i vår roll som ledare? Vilken ny teknik är på horisonten och hur har vi på oss digitaliserings-glasögonen i framtida roller?

vergenta2.PNG
DECEMBER

FÖRÄNDRINGS-LEDARSKAP

Hur leder vi förändringsprojekt? Hur påverkas dem vi leder av förändring och hur kan vi använda verktyg för att få dem från punkt ett till punkt två?

LEADER LAB

MER PERSONLIGT. MER PRESTIGELÖST.

Hur kan vi i framtiden leda bättre och mer komplexa organisationer och hur kan vi som ledare främja hälsa och balans för oss själva och dem vi leder?

I vårt unika forum "Leader Lab" lyfter vi fram rösterna för morgondagens ledare och utvecklar ledarskapsrollen för kommande generationer. Forumet syftar till att främja erfarenhets- och kompetensutbyte mellan unga ledarintresserade och unga i ledarrollen.

Teamwork%2520makes%2520the%2520dream%252

VAD ÄR FRAMTIDENS LEDARSKAP?

Vad är utmaningarna för nästa generation? Hur ser morgondagens ledarskap ut? 

NÄTVERK

MER LÅNGSIKTIGT. MER INKLUDERANDE.

Nätverk är A och O för din karriär. Vi skapar forum för dig att bygga ett kontaktnät som spänner över yrkesområden, branscher och kompetenser. För att ett nätverk är någonting alla förtjänar att ha. Träffa likasinnade och skapa vänner för livet.

Group%2520Portrait%2520of%2520Friends_ed

MEET-UPS

people%2520laughing%2520and%2520talking%

AFTERWORKS

DIGITALISERING

OCH INNOVATION

nsplsh_6a704877386e64774a5f51~mv2.jpg

INTRESSERAD AV MEDLEMSKAP?

Medlemskap i Nätverket Garden är helt gratis och det är enkelt att bli medlem!