VÄX MED OSS

Är du på sluttampen av din utbildning vid universitet eller yrkeshögskola och söker ditt första jobb? Har du arbetat några år och vill framåt? Nätverket Garden ger dig chansen att bredda ditt nätverk och utveckla din karriär. Samtidigt vill vi se till att ha roligt och umgås i en atmosfär med fokus på verkliga relationer.


Oavsett vilken bransch eller yrkesroll du kommer från är vi övertygade om att vi kan lära oss massor av varandra. Vi begränsar därför inte vårt nätverk till en specifik bransch eller yrkeskategori. 

VAD SOM INGÅR I ETT MEDLEMSKAP

INTERNA NÄTVERKSTRÄFFAR

På våra interna nätverksträffar är fokus att lära av varandra. Tillsammans utforskar och utvecklar vi våra karriärer genom kunskapsutbyte, stöd och samarbete. Läs mer

EXKLUSIVA FÖRETAGSTRÄFFAR

På våra företagsträffar besöker vi attraktiva organisationer för att lära av företagsledare, få ökad insyn i möjliga karriärvägar och knyta kontakter med näringslivet. Läs mer

CERTIFIERAT PROGRAM I SJÄLVLEDARSKAP

I samarbete med Holmér Management International ingår första året ett skräddarsytt online-program i ledarskap, skräddarsytt för Young Professionals och unga ledare.

AFTER WORKS OCH SOCIALA AKTIVITETER

Lär känna nya människor utanför workshop-sammanhang. Träffa likasinnade och skapa vänner för livet.

UNIK DIGITAL KOMPETENSUTVECKLING

Som medlem får du kostnadsfri tillgång till utvalda artiklar från MC-Play, Marknadschefernas egen kunskapskanal som erbjuder mängder med lärorika videoklipp och artiklar. Ord. värde 1600kr/år. Läs mer

mcplay_logotype.png

PRIVAT LINKEDIN-GRUPP

Alla medlemmar har tillgång till en privat LinkedIn-grupp för att kunna dela tips, rekommendationer och inspiration.

MEDLEMSAPP

Medlemmar får tillgång till en sluten app-plattform för att enkelt kunna se kommande events och chatta med andra medlemmar.

FÖRSTA TRÄFFEN GRATIS - ANMÄL DITT INTRESSE NEDAN!

Den första träffen är helt gratis då alla medlemmar har en gratis provperiod på 30 dagar. Därefter kostar ett medlemskap 49 kr per månad inklusive moms.

VAD VÅRA MEDLEMMAR TYCKER

Closeup of Leaf

"Ett roligt och givande sätt att få diskutera karriärvägar och skapa relationer inom och utanför sitt arbetsområde"

Jakob, Projektledare, planeringsarkitekt MSA

 
Ansökan om medlemskap
Det första evenemanget är gratis och inga betalningsuppgifter behöver anges för ansöka om att bli medlem!
arrow&v

Copyright © Nätverket Garden 2021