Självledarskap del 2!

Onsdagen 10/3 är det dags för det andra tillfället i vår utbildningsserie i Självledarskap. Denna gång kommer vi tillsammans titta vidare på ledarskap och hur vi skapar en handlingsplan för utveckling.


Utbildningen i Självledarskap har skräddarsytts av Holmér Management International för Nätverket Garden. Utbildningen är ett certifierat program som du kan skriva med på ditt CV. Perfekt för dig som siktar på en karriär inom ledarskap eller som bara vill bli bättre på det du gör!


Utbildningen är både interaktiv och systematisk, vilket innebär att du som deltagare har avklarat vissa moment innan nästa tillfälle. Glöm inte att fylla i formuläret bifogat efter första utbildningstillfället. Inte fått något material? Hör av dig!


Missade du första tillfället? Ingen fara! Du har fortfarande tid att hinna se igenom första utbildningstillfällen via vår Playkanal för att sedan kunna delta på det andra tillfället.

Anmäl dig till onsdagens event här: https://www.natverketgarden.se/event-details/sjalvledarskap-2-handlingsplan-for-ledarutveckling

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Copyright © Nätverket Garden 2021